Последни новини

 • „България Еър“ стартира директни полети от Варна до Франкфурт на 6 юли

  На 6 юли 2024 г. стартираха директните полети от Варна до Франкфурт на националния авиопревозвач. С тази нова сезонна дестинация „България Еър“ разширява своето портфолио и предлага нови възможности за транспортна свързаност и развитие на Североизточна България.

  Виж още
 • Нови условия за пътуващите до Израел в сила от 1 юли 2024 г.

  Информираме ви, че от 1 юли 2024 г. влизат в сила нови правила за всички туристи, бизнес пътници и хора, които посещават Израел. Промените са свързани с въвеждането на система за получаване на предварително електронно разрешение за влизане в страната (ETA-IL), което се издава за гражданите на всички държави, с които Израел има установен безвизов режим - като България.

  Виж още
 • AFI KLM E&M разширява поддръжката на компоненти за новите самолети Airbus A220 на „България Еър“

  Подобряване на техническата поддръжка на компоненти за Airbus A220: AFI KLM E&M и „България Еър“ си сътрудничат за постигане на високи оперативни стандарти

  Виж още
 • Първи директен полет по линията Варна – Прага – Варна на „България Еър“

  На 23 юни 2024 г. се проведе първият полет по новата директна линия на „България Еър“ от морската ни столица Варна до чешкото бижу в Централна Европа - Прага. Самолетът на авиокомпанията от Прага бе посрещнат тържествено на летище Варна с традиционен воден салют, както и с изненади за пасажерите - малки подаръци за първите пристигащи в страната пътници.

  Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече