FLY MORE YOUTH дава възможност всеки на възраст между 12 и 26 години, който е пътувал с билет по младежка тарифа* на полет, изпълняван от „България Еър“, да заяви своята младежка карта към лоялната ни програма. Програмата FLY MORE YOUTH предлага следните услуги и бонуси:

  • Трупане на точки при полети на „България Еър“, които могат да бъдат разменяни за бонус билети и други допълнителни услуги
  • Ваучер за -25% отстъпка от нетната тарифа на билет за Рожден ден
  • При регистрацията можете да добавите имената на до 4-ма близки (роднини и приятели), които да Ви посещават с 20% от нетната цена на тарифата* по отстъпка от билета си за полети, изпълнявани от „България Еър“**

При пътуване с билет по младежка тарифа и:

  • 1 промяна на дата без такса***;
  • Два регистрирани багажа до 23 кг всеки;

 

Валидност: Картата е валидна до навършване на 27 години. След изтичане на валидността на картата, молим да се свържете с нас, за да можем да Ви издадем стандартна карта за лоялен пътник като натрупаните бонуси и точки от младежката програма ще бъдат прехвърлени от нас директно към новата лоялна карта.

Регистрация: Във Fly More YOUTH програмата ни можете да се включите като попълните следния формуляр и ни го изпратите по е-mail на flymore@air.bg 

Важно уточнение: Ако вече имате друга карта за членство в лоялната ни програма и/или сте имали полети с „България Еър“ през последните 6 месеца, молим да се свържете с нас на е-mail: flymore@air.bg . Ние ще прехвърлим натрупаните до момента точки.

*Билети по младежки тарифи могат да бъдат закупени онлайн на www.air.bg  , както и през Центъра за обслужване на клиенти, офисите на авиокомпанията в страната и чужбина и през агентската мрежа. Отстъпката за близки и роднини на картопритежателя се калкулира от стойността на тарифата след изваждането на летищни, горивни и други дължими такси от крайната цена на билета.

**Пътниците, които ще се възползват от отстъпката (близки, роднини, приятели) могат да го направят през Центъра за обслужване на клиенти или някой офисите на авиокомпанията в страната или чужбина. Необходимо да предоставят сканирана младежката FlyMore YOUTH карта и да фигурират в посочения от картодържателя списък от придружители, а картодържателят от своя страна да се възползва от младежките ни тарифи поне веднъж годишно.

***При промяна на дата, в случай че на новоизбрания полет няма налична младежка тарифа се доплаща разликата до следващата налична тарифа.