Fly more YOUTH

FLY MORE YOUTH – всеки на възраст между 12 и 26 години, който е пътувал с билет по младежка тарифа* на полет, изпълняван от „България Еър“, може да заяви своята младежка карта към лоялната ни програма.

Програмата FLY MORE YOUTH предлага следните услуги и бонуси:

  • Трупане на точки при полети на „България Еър“, които могат да бъдат разменяни за бонус билети и други допълнителни услуги;
  • Ваучер за- 25% отстъпка от цената на билет за Рожден ден;
  • При регистрацията можете да добавите имената на до 4-ма близки, роднини, приятели, които могат да Ви посещават с 20% отстъпка от билета си за полети изпълнявани от „България Еър“**.

При пътуване с билет по младежка тарифа и:

  • 1 промяна на дата без такса***;
  • Два регистрирани багажа до 23 кг всеки;
  • Безплатно настаняване на 3-ти ред или авариен изход (седалка с повече пространство за краката), при наличие на свободни седалки. Виж повече тук ****
  • Безплатно настаняване на 4-ти ред (седалка по-близо до изхода) при наличие на свободни седалки. Виж повече тук **** 

Валидност: Картата е валидна до навършване на 27 години. След изтичане на валидността на картата, молим да се свържете с нас, за да можем да Ви издадем стандартна карта за лоялен пътник, като натрупаните бонуси и точки от младежката програма ще бъдат прехвърлени от нас директно към новата лоялна карта.

Регистрация: Във Fly More YOUTH програмата ни можете да се включите като попълните следния формуляр и ни го изпратите по е-mail на flymore@air.bg 

Важно уточнение:
Ако вече имате друга карта за членство в лоялната ни програма и/или сте имали полети с „България Еър“ през последните 6 месеца, молим да се свържете с нас на е-mail: flymore@air.bg . Ние ще прехвърлим натрупаните точки.

*Билети по младежки тарифи могат да бъдат закупени онлайн на www.air.bg  , както и през Центъра за обслужване на клиенти, офисите на авиокомпанията в страната и чужбина, както през агентската мрежа.
*Можете да заявите своето място чрез офиса за лоялни клиенти, чрез центъра за обслужване на клиенти на „България Еър“ по е-mail на callfb@air.bg , на тел.: +359 2 40 20 400, както и на следните контакти с Fly More отдел: е-mail: flymore@air.bg  или тел.: +359 2 984 02 96.

**Пътниците, които ще се възползват от отстъпката (близки, роднини, приятели) могат да го направят през Центъра за обслужване на клиенти или някой офисите на авиокомпанията в София, Варна, Шумен, Лондон или Москва. Необходимо да предоставят сканирана младежката FlyMore YOUTH карта и да фигурират в посочения от картодържателя списък от придружители, а картодържателят от своя страна да се възползва от младежките ни тарифи поне веднъж годишно.

***При промяна на дата, в случай че на новоизбрания полет няма налична младежка тарифа се доплаща разликата до следващата налична тарифа.

****Можете да заявите своето място чрез офиса за лоялни клиенти, чрез центъра за обслужване на клиенти на „България Еър“ по е-mail на callfb@air.bg , на тел.: +359 2 40 20 400, както и на следните контакти с Fly More отдел: е-mail: flymore@air.bg или тел.: +359 2 984 02 96