България Ер предлага различни тарифи за пътуване. Цената на билета варира в зависимост от натовареността на полета, отдалечеността на пътуването от датата на резервация и времето на престой. Към обявената цена на пътуването се добавят летищни и други такси. В цените на самолетните билети по вътрешните полети на България Ер до Варна и Бургас е включен 20% ДДС.

Едно от големите предимства на България Ер, в сравнение с много други авиопревозвачи е, че можете да резервирате своя билет по телефона, лично в някой от офисите на България Ер, в офис на Централна Кооперативна Банка или при Вашия туристически агент, без да се налага да закупите своя билет веднага. Предварителната резервация е услуга, която не се заплаща допълнително.

След резервирането на билета се определя срок за закупуването му, в зависимост от избраната тарифа, а Вие получавате уникален код, който идентифицира резервацията Ви. В случай, че не закупите билета в указания срок, резервацията автоматично се анулира. При подновяването ѝ е възможно да не сме в състояние да Ви предложим същата цена. По всяко време можете да проверите или разпечатате своята резервация от тук.

Ако желаете едновременно да резервирате и закупите своя билет, можете да го направите онлайн, като заплатите до 24 часа преди желания от Вас полет по един от следните начини:

  • дебитна карта, регистрирана в Epay;
  • кредитна карта Visa или Master card.

Картата Ви ще бъде таксувана в Български лева. Ако картата Ви е издадена в чужда валута, може да има допълнителна такса за обмяна на валутата.

Банери

RENT-A-CAR

Резервирай автомобил и пътувай комфортно по време на престоя си.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече