Внимание Гъвкави възможности за Вашето пътуване с България Еър. Повече информация тук:

България Еър предлага различни тарифи за пътуване. Цената на билета варира в зависимост от натовареността на полета, отдалечеността на пътуването от датата на резервация и времето на престой. Към обявената цена на пътуването се добавят летищни и други такси. В цените на самолетните билети по вътрешните полети на България Еър до Варна и Бургас е включен 20% ДДС.

Едно от големите предимства на България Еър, в сравнение с много други авиопревозвачи е, че можете да резервирате своя билет по телефона, лично в някой от офисите на България Еър, в офис на Централна Кооперативна Банка или при Вашия туристически агент, без да се налага да закупите своя билет веднага. Предварителната резервация е услуга, която не се заплаща допълнително.

След резервирането на билета се определя срок за закупуването му, в зависимост от избраната тарифа, а Вие получавате уникален код, който идентифицира резервацията Ви. В случай, че не закупите билета в указания срок, резервацията автоматично се анулира. При подновяването ѝ е възможно да не сме в състояние да Ви предложим същата цена. По всяко време можете да проверите или разпечатате своята резервация от тук.

Ако желаете едновременно да резервирате и закупите своя билет, можете да го направите онлайн тук.

Онлайн можете да заплатите по един от следните начини:

  • дебитна карта, регистрирана в Epay;
  • кредитна карта Visa или Master card.

Картата Ви ще бъде таксувана в Български лева. Ако картата Ви е издадена в чужда валута, може да има допълнителна такса за обмяна на валутата.

Молим да имате предвид, че билети могат да бъдат закупени онлайн за полети от 24 часа преди излитане до следващите 11 месеца. Ако до полета Ви има по-малко от 24 часа, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти (по email на callfb@air.bg или на телефон +359 2 402 04 00) или с някой от офисите ни в страната или чужбина 

Офисът на България Еър в Лондон приема следните начини на плащане:

  • в брой;
  • дебитни карти и кредитни карти: VISA, VISA DEBIT, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MASTERCARD DEBIT, MAESTRO, JSB, AMERICAN EXPRESS

БЕЗ ТАКСИ за плащания с дебитни/кредитни карти.

За Ваша информация, при установени проблеми можете да се обърнете към платформата за онлайн

решаване на спорове на адрес: Платформа за ОРС.

Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече