България Еър е авиокомпания, предлагаща комплексно обслужване на своите клиенти по време на полета без допълнително заплащане. Пътниците могат да избират между:

  • Икономична класа: клиентите се настаняват в салона за икономична класа и имат кетъринг по време на полет, богат избор от безалкохолни и алкохолни напитки, чай и кафе. Храната за пасажерите в икономична класа включва сандвич и десерт - шоколад. За вегетарианците се предлага и вегетариански сандвич, като всеки може предварително да заяви, че желае такъв на борда;
  • Бизнес класа: клиентите се настаняват в салон за бизнес класа, предоставящ комфорт и удобство. Пътниците се посрещат с напитка за Добре дошли, поднася се топла храна заедно с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе. За удобството и обслужването на пътниците в бизнес класа се грижи отделен стюард/стюардеса.

За приятния престой по време на полета, България Еър предоставя бордовите списания Bulgaria on air и Go on air. В тях може да се намери забавна и развлекателна информация по разнообразни актуални теми от страната и света.

Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

С началото на новия туристически сезон и все по-топлите дни, “България Еър” ще зарадва всички свои пасажери с директни полети до една от най-изкушаващите гръцки дестинации, където дните са дълги, топли и солени, а настроението – екзотично.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ВАШЕТО ДЕТЕ Е И НАША ОТГОВОРНОСТ

Възползвайте се от услугата "Непридружено дете" и изпратете Вашето дете с наш придружител.

Виж повече

ЗНАЕМ, ЧЕ И ТЕ СА ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО

Възползвайте се от услугата ни за превоз на домашни любимци.

Виж повече