Внимание Септември е тук с -20% отстъпки за всеки втори закупен билет от „България Еър“. Разбери повече тук.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Във връзка с мерките за безопасност, взети за ограничаване на разпространението на коронавируса, считано от 18.03. на полетите, изпълнявани от България Еър, се зарежда единствено бутилирана минерална вода за пътниците.

***

България Ер е авиокомпания, предлагаща комплексно обслужване на своите клиенти по време на полета без допълнително заплащане. Пътниците могат да избират между:

  • Икономична класа: клиентите се настаняват в салона за икономична класа и имат кетъринг по време на полет, богат избор от безалкохолни и алкохолни напитки, чай и кафе. Храната за пасажерите в икономична класа включва сандвич и десерт - шоколад. За вегетарианците се предлага и вегетариански сандвич, като всеки може предварително да заяви, че желае такъв на борда;
  • Бизнес класа: клиентите се настаняват в салон за бизнес класа, предоставящ комфорт и удобство. Пътниците се посрещат с напитка за Добре дошли, поднася се топла храна заедно с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе. За удобството и обслужването на пътниците в бизнес класа се грижи отделен стюард/стюардеса.

За приятния престой по време на полета, България Ер предоставя бордовите списания Bulgaria on air и Go on air. В тях може да се намери забавна и развлекателна информация по разнообразни актуални теми от страната и света.

Ако искате да зарадвате любим човек с подарък или да закупите за себе си, можете да прегледате избрани оферти от каталога с бордната продажба или Sky Shop секцията на сайта на авиокомпанията.

Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С БЪЛГАРИЯ ЕР

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка за сезон 2017/2018 на всички директни полети, оперирани от България Ер.

Виж повече

ВАШЕТО ДЕТЕ Е И НАША ОТГОВОРНОСТ

Възползвайте се от услугата "Непридружено дете" и изпратете Вашето дете с наш придружител.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЗНАЕМ, ЧЕ И ТЕ СА ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО

Възползвайте се от услугата ни за превоз на домашни любимци.

Виж повече