България Ер е авиокомпания, предлагаща комплексно обслужване на своите клиенти по време на полета без допълнително заплащане. Пътниците могат да избират между:

  • Икономична класа: клиентите се настаняват в салона за икономична класа и имат кетъринг по време на полет, богат избор от безалкохолни и алкохолни напитки, чай и кафе. Храната за пасажерите в икономична класа включва сандвич и десерт - шоколад. За вегетарианците се предлага и вегетариански сандвич, като всеки може предварително да заяви, че желае такъв на борда;
  • Бизнес класа: клиентите се настаняват в салон за бизнес класа, предоставящ комфорт и удобство. Пътниците се посрещат с напитка за Добре дошли, поднася се топла храна заедно с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе. За удобството и обслужването на пътниците в бизнес класа се грижи отделен стюард/стюардеса.

За приятния престой по време на полета, България Ер предоставя бордовите списания Bulgaria on air и Go on air. В тях може да се намери забавна и развлекателна информация по разнообразни актуални теми от страната и света.

Ако искате да зарадвате любим човек с подарък или да закупите за себе си, можете да прегледате избрани оферти от каталога с бордната продажба или Sky Shop секцията на сайта на авиокомпанията.

Банери

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай автомобил и пътувай комфортно по време на престоя си.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече