• Капитан Бойко Ичев повдига завесата на пилотската професия

  В пилотното издание на рубриката "Професионалистите", която зрителите на националната телевизия Bulgaria ON AIR видяха в неделя, водещият Виктор Дремсизов ни среща с капитан Бойко Ичев от екипа на националния превозвач. Той показва на журналиста и зрителите какво се крие в пилотската кабина и как се управлява самолет.

  Виж още
 • „България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт

  В началото на лятото националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с откриването на две нови директни линии от морския град Варна – до чешката столица Прага и до германския мегаполис Франкфурт.

  Виж още
 • Отменя се полет FB 491/2 София – Цюрих на 16 юни и известни закъснения на други полети

  Внимание! Уважаеми пътници, информираме ви, че поради технически причини са възможни закъснения по част от полетите, планирани за днес.

  Виж още
 • Виктор Дремсизов – пилотът под прикритие на „България Еър“ и среща на борда с кап. Бойко Ичев

  „Имам разрешение за днешния полет, потвърдено, готово – излитаме!" Капитанът на „България сутрин“ – водещият Виктор Дремсизов облече 4-лентова командирска униформа на националния превозвач „България Еър".

  Виж още
 • Капитан Павлин Йорданов говори за видовете турбуленция в интервю за в-к „24 часа“

  В статия на вестник „24 часа“, посветена на мерките за сигурност в гражданската авиация и безопасността на полетите, бе публикувано експертно интервю с капитан Павлин Йорданов, дългогодишен пилот от екипа на „България Еър“ и командир на самолет Airbus А320 от въздушния флот на националния авиопревозвач.

  Виж още
 • Вълнуващо лято на остров Крит с полетите на „България Еър“

  От началото на месец юни националният превозвач предлага на своите пътници още възможности за пътуване, почивка и разнообразни туристически маршрути със стартирането на сезонните си полети до летището в гр. Хераклион на о-в Крит.

  Виж още
 • „България Еър“ стартира кодшеър партньорство с Азербайджанската авиокомпания

  През месец май 2024 г. „България Еър“ подписа ключово споразумение и стартира ново кодшеър партньорство с Азербайджанската авиокомпания /АЗАЛ/, с което се бе открита директна въздушна линия между столиците на двете страни.

  Виж още
 • Стюардесата Анелия Трифонова с коментар за авиционната безопасност

  В централната емисия Новините на NOVA на 22 май 2024 г. бе излъчен репортаж на тема авиационна безопасност

  Виж още
 • „България Еър“ и airBaltic стартират кодшеър партньорство

  Националният превозвач на България – „България Еър“ и латвийската национална авиокомпания airBaltic обявяват началото на своето кодшеър партньорство, считано от 8 май 2024 г. Споразумението дава възможност на двата превозвача да осигурят по-голяма гъвкавост на своите пътници при полетите между Латвия и България и извън тях.

  Виж още
 • “България Еър” подписа споразумение с националния авиопревозвач на Азербайджан

  В средата на годината ще стартират директни полети между София и Баку.

  Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече