Внимание Обновена: „България Еър“ с промени в разписанието на полетите си
 • Обновена: Как „България Еър“ се грижи за пътниците, засегнати от анулациите и промените, покрай COVID-19?

  Всички пътници с анулирани полети е необходимо да презаверят билета си преди първоначално планираната дата на пътуване, като се свържат с издателя на билета. Само така няма да загубят билета си и могат да се възползват от предоставените от авиокомпанията възможности.

  Виж още
 • Обновена: „България Еър“ с промени в разписанието на полетите си

  Поради динамичната ситуация с разпространението на коронавирус COVID-19 в различните части на света, довела до извънредно положение в редица страни, "България Еър" редуцира част от планираните полети до някои от директните си дестинации, а друга част от тях обединява.

  Виж още
 • Министерство на здравеопазването издаде нова заповед, регулираща влизането в България

  Временно се забранява влизането на територията на Република България на граждани на трети страни, също така и на лица, независимо от тяхното гражданство, които пристигат от определени държави членки на ЕС и страни по Шенгенското споразумение с висок риск на разпространение на COVID-19 - вижте кои тук

  Виж още
 • Обновена: Важна информация за полетите до Кипър

  Във връзка с мерките за превенция разпространението на COVID-19, предприети от страна на правителството на Република Кипър.

  Виж още
Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече