• Важно уточнение относно България Ер

  Във връзка с поредния случай, в който името на България Ер, бе объркано с това на авиокомпания Bulgarian Air Charter, искаме да уточним, че въпреки сходството в имената, националният превозвач България Ер (Bulgaria Air) е отделна авиокомпания, която няма нищо общо с Bulgarian Air Charter.

  Виж още
 • България Ер - в топ 10 на най-предпочитаните работодатели сред студентите в България

  Националният превозвач е в челната десетка на най-предпочитаните работодатели сред студентите в България. Това стана ясно от резултатите на националното проучване Graduate Survey.

  Виж още
 • България Ер отличи победител в играта си #Билети, фестивал и един приятел!

  Късметлийката Пепа Богоева спечели два двупосочни самолетни билета до Париж и вход за престижния музикален фестивал Lollapalooza, след като се включи в играта на обновения уебсайт на националния превозвач.

  Виж още
 • България Ер с нова услуга - предварителна резервация на по-комфортни места в самолета

  Всеки може предварително да запази седалка с повече свободно пространство срещу фиксирана такса или напълно безплатно да избере друго също толкова комфортно място на борда.

  Виж още
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече