Африка и АзияEconomy Class Semi-FlexibleEconomy Class FlexibleBusiness Class Executive
Класа Икономична Икономична Бизнес
Промяна на дата Разрешено, с такса EUR 50 Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Анулация преди
излитане
Разрешено, с такса EUR 50 Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Анулация след
излитане
Не е разрешено Разрешено без такси Разрешено без такси
Неявяване за полет Разрешено, с такса EUR 50 Разрешено, с такса EUR 50 Разрешено, с такса EUR 50
Детско намаление 25% 25% 25%
Намаление за бебе 90% 90% 90%
Чекиран багаж 20 кг. 20 кг. 32 кг.
Ръчен багаж 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см
Промяна на име Не е разрешено Не е разрешено Не е разрешено

* В зависимост от тарифата и превозвача са възможни изключения от посечените условия.

Регистриран допълнителен багаж може да се заплати:

преди полет на летище

в офиси на България Еър

в Центъра за обслужване на пътници на България Еър тел: +359 2 40 20 400

в туристическата агенция, издател на билета

  • Моля, свържете се с Call Center на България Еър на +359 2 40 20 400, или ни пишете на callfb@air.bg, или посетете най-близкия от нашите офиси до Вас за всички допълнителни услуги, които не са представени в таблицата по-горе, но могат или представляват интерес за Вас, както и за въпроси свързани с условията за превоз между България Еър и нейните партньори или за всички други възникнали въпроси.
  • Моля, имайте предвид, че не е възможно да направите резервация за непридружено дете, както и за превоз на домашен любимец от нашата интернет страница. За подобни искания, моля, свържете се с нашия Call Center на посочените в предходната точка детайли за контакт, или посетете най-близкия до Вас офис на България Еър.
  • Притежателите на кобрандирани кредитни карти на Централна Кооперативна Банка и България Еър, златните членове на програмата за лоялни клиенти на България Еър FLY MORE, както и членовете на бонусната програма ЦКБ КЛУБ ще трябва да се свържат с Call Center на България Еър или посетят най-близкия до тях офис на авиокомпанията, за да им бъде преиздаден билета който първоначално са закупили, за да имат. възможност да се възползват от полагащата им се безплатна опция за 2 броя полагаем багаж.
  • Наличието на карти ЦКБ Клуб, ЦКБ България Еър Кобрандирана и Златна карта по програма Лоялни клиенти не дава право на безплатен багаж по тарифа без багаж (Hand baggage only).
  • В случай, че се интересувате от по-детайлна информация по условията на нашите тарифи, моля обърнете внимание на условията по закупуване на билета (purchase conditions).