Внимание Правителството на Великобритания въвежда нови мерки за влизане в и преминаване през страната. Повече информация тук:

Израел

Летище виж на карта

Тел Авив

Адрес: TLV, Israel

Разписание на полети до Тел Авив

Офис

Тел Авив (Tel Aviv) е един от най-съвременните и красиви градове в Израел. Градът е вторият по големина в страната и е важен културен, образователен и архитектурен център. Тук са разположени най-големите бизнес сгради, търговски обекти и почти всички чуждестранни посолства в Израел.
Голяма част от града е разположена на брега на Средиземно море. Плажната ивица на Тел Авив е на световно равнище и предлага първокласни услуги за своите посетители. На територията на града се намира и един от най-старите градове в Близкия изток – Яфо, който предлага богата гама от културно наследство. Други интересни забележителности на Тел Авив са площадът Рабин, кулата Азриели, която позволява гледка над града на 200 метра височина, Арт сцената на Тел Авив и голямият брой галерии.

Официален език: иврит и арабски

Официална валута: нов шекел (ILS)

Часова зона: GMT +02.

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага самолетни билети за директни полети до Тел Авив, до международно летище Бен Гурион, което се намира в близост до магистралата, свързваща Тел Авив и Йерусалим. В града е на-добре да се придвижвате с автобус.



Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече