Внимание При пътуване до и през Нидерландия – ново изискване за двойно тестване и с бърз антигенен тест, непосредствено преди полет. Молим да се явите на летище поне 4 часа преди полет!

Кипър

Летище виж на карта

Ларнака

Адрес: Larnaca International Airport, Larnaca, Cyprus

Разписание на полети до Ларнака

Ларнака (Λάρνακα, Larnaca) е третият по големина град в Кипър. Курортът е богат на исторически забележитeлности – построената църква в чест на апостол Лазар, покровител на Ларнака, която е съхранена и до днес; византийската църква – известна като “Построената от Ангели” – световноизвестен исторически и археологически паметник; джамията Хала Султан, построена върху паднал метеорит и считана за трета по-важност след Мека и Медина.
Градът е подходящ за приятна почивка, разполага с чудесни хотели в непосредствена близост до красиви плажове, уютни таверни, ресторанти и кафенета.

Официален език: гръцки и турски

Официална валута: Евро (EUR)

Часова зона: GMT +02

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага изгодни самолетни билети за директни полети до Ларнака, до едноименното международно летище – най-голямото на остров Кипър. Придвижването до града и в него се осъществява с автобуси.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече