Внимание Разберете повече за преференциалните ни условия за пътници с полети до 30.11.2020 г. Натисни тук.Резервирай билет

 • Нови удобни възможности за полети до Манчестър с България Еър и British Airways

  Самолетните билети от София до Манчестър са на нови по-ниски цени от 132 евро, а от Манчестър към София - от 142 паунда. В стойността им се включват всички летищни такси, 1 бр. регистриран багаж до 23кг и онлайн чек ин.

  Виж още
 • Важна информация за всички пътуващи

  Всички пътуващи с полетите на „България Еър“ са длъжни да предоставят на кабинен състав попълнена бланка. Повече информация тук:

  Виж още
 • Важна информация за пътуващите до Германия

  С цел да не се получават струпвания при пристигане в Германия, молим всички пътници на „България Еър“ до Франкфурт и Берлин да изтеглят и попълнят преди полет необходимите декларации за влизане в Германия. Може да видите пълната информация тук:

  Виж още
 • Важно за пътуващите до/от Израел

  От 23 октомври 2020 г. по нареждане на местните власти пристигащите от България в Израел подлежат на 14-дневна карантина.

  Виж още
Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече