Последни новини

 • Нова локация на check-in гишетата на „България Еър“ на летище Шарл дьо Гол (CDG) в Париж

  Националния превозвач Ви информира, че check-in гишетата, обслужващи полети на „България Еър“ на летище Шарл дьо Гол (CDG) в Париж са преместени на следната нова локация: зала 4, ниво 1, терминал 1.

  Виж още
 • Ден на отворени врати за кабинен екипаж и пилоти в „България Еър“ на 22 февруари 2024 г.

  Националният превозвач представя предимствата на професията на пилотите и кабинния състав пред кандидатите за работа в небето.

  Виж още
 • „България Еър“ с участие в туристическата борса FITUR 2024 в Мадрид

  Националният превозвач представя своята дейност пред посетителите на туристическата борса FITUR 2024, провеждаща се в дните от 24 до 28 януари в испанската столица Мадрид. FITUR е сред най-известните туристически изложения в света, като и тази година посреща представители на голям брой държави от различни региони за среща с пътешествениците и водещи имена от местния туристически бизнес.

  Виж още
 • „България Еър“ с промоция на билети по линията София - Лондон на специална цена

  През януари националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с нова промоция на самолетни билети по линията София – Лондон – София, които искат да посетя зимните ни курорти или да разгледат забележителностите на британската столица.

  Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече