Внимание Внимание! Уважаеми пътници, информираме ви, че поради технически причини са възможни закъснения по част от полетите, планирани за днес.

Последни новини

  • Отменя се полет FB 491/2 София – Цюрих на 16 юни и известни закъснения на други полети

    Внимание! Уважаеми пътници, информираме ви, че поради технически причини са възможни закъснения по част от полетите, планирани за днес.

    Виж още
  • Виктор Дремсизов – пилотът под прикритие на „България Еър“ и среща на борда с кап. Бойко Ичев

    „Имам разрешение за днешния полет, потвърдено, готово – излитаме!" Капитанът на „България сутрин“ – водещият Виктор Дремсизов облече 4-лентова командирска униформа на националния превозвач „България Еър".

    Виж още
  • Капитан Павлин Йорданов говори за видовете турбуленция в интервю за в-к „24 часа“

    В статия на вестник „24 часа“, посветена на мерките за сигурност в гражданската авиация и безопасността на полетите, бе публикувано експертно интервю с капитан Павлин Йорданов, дългогодишен пилот от екипа на „България Еър“ и командир на самолет Airbus А320 от въздушния флот на националния авиопревозвач.

    Виж още
  • Вълнуващо лято на остров Крит с полетите на „България Еър“

    От началото на месец юни националният превозвач предлага на своите пътници още възможности за пътуване, почивка и разнообразни туристически маршрути със стартирането на сезонните си полети до летището в гр. Хераклион на о-в Крит.

    Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече