Внимание Важно: Пътуващите до Гърция трябва задължително да попълнят електронна декларация преди полет
 • Важна информация за всички пътуващи до/от Испания

  Всички, пътуващи до Испания са длъжни да попълват декларация и здравна карта преди полет. С цел превенция разпространението на COVID-19 пристигащите в страна ще бъдят поставени под 14-дневна карантина. Вижте още в новината.

  Виж още
 • България Еър в изпълнение на мисията си да лети – вече с над 65% от полетната си програма и планирани допълнителни полети

  Националният превозвач не е преустановявал полетите си, дори в условията на обявената пандемия от Covid-19. В периода март – май въведените повсеместни рестрикции наложиха редуциране на честотите на опериране на определени маршрути, други бяха обединени, но продължихме да изпълняваме мисията си да летим

  Виж още
 • Обновена: Важна информация за пътуващите до Кипър

  Запознайте се с мерките за превенция разпространението на COVID-19, предприети от страна на правителството на Република Кипър.

  Виж още
 • Важна информация за пътуващите до Австрия

  Влизащите от България в Австрия трябва да предоставят медицински сертификат за отрицателна COVID-19 проба, направена не по-късно от 4 дни преди пътуване.

  Виж още
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече