Внимание Правителството на Великобритания въвежда нови мерки за влизане в и преминаване през страната. Повече информация тук:

Последни новини

 • Какви възможности предлага „България Еър“ на своите пътници в условията на COVID-19?

  "България Еър" се стреми да изпълнява своята мисия да предоставя надежден и безопасен превоз на всички свои пътници и в условията на пандемията от Covid-19.

  Виж още
 • Операторът за наземно обслужване Swissport организира денонощна сертифицирана лаборатория за PCR, антигенен и ламп тест за Covid-19 на Терминал 2 на летище София

  Повече информация тук:

  Виж още
 • Love is in the air с България Еър

  По случай празника на влюбените “Св. Валентин”, "България Еър" дава възможността на всички пътешественици да зарадват любим човек. Виж повече тук:

  Виж още
 • Операторът за наземно обслужване Swissport предлага възможност за антигенни тестове на летище преди полетите до Амстердам и Прага

  За Ваше удобство на Терминал 2 на летище София можете да направите своя бърз антигенен тест за Covid-19, извършен от сертифицирана лаборатория, организирана от оператора за наземно обслужване Swissport.

  Виж още

Банери
Банери
Банери

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече