Внимание Обновена: „България Еър“ с промени в разписанието на полетите си
 • Обновена: „България Еър“ с промени в разписанието на полетите си

  "България Еър" продължава да оперира по по-голямата част от своите директни дестинации. Маршрутите, за които няма забрана за летене от държавните органи, като Амстердам, Лондон, Париж, Брюксел, Берлин, Франкфурт, Виена, Прага, Цюрих, Мадрдид, Барселона, Малага, Палма де Майорка, Атина, Варна и други са достъпни за всички наши пътници. Ситуацията с разпространението на коронавирус COVID-19 налага редуциране на броя честоти по дестинациите, както и обединени полети с цел да се запази оперирането по всички дестинации по които няма забрана за летене. Вижте пълни подробности в целия текст на новината.

  Виж още
 • Обновена: Как „България Еър“ се грижи за пътниците, засегнати от анулациите и промените, покрай COVID-19?

  Всички пътници с анулирани полети е необходимо да презаверят билета си преди първоначално планираната дата на пътуване, като се свържат с издателя на билета. Само така няма да загубят билета си и могат да се възползват от предоставените от авиокомпанията възможности.

  Виж още
 • Министерство на здравеопазването издаде нова заповед, регулираща влизането в България

  Временно се забранява влизането на територията на Република България на граждани на трети страни, също така и на лица, независимо от тяхното гражданство, които пристигат от определени държави членки на ЕС и страни по Шенгенското споразумение с висок риск на разпространение на COVID-19 - вижте кои тук

  Виж още
 • Обновена: Важна информация за полетите до Кипър

  Във връзка с мерките за превенция разпространението на COVID-19, предприети от страна на правителството на Република Кипър.

  Виж още
Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече