Внимание Разберете повече за преференциалните ни условия за пътници с полети до 30.11.2020 г. Натисни тук.
 • Важно за пътуващите до/от Израел

  От 23 октомври 2020 г. по нареждане на местните власти пристигащите от България в Израел подлежат на 14-дневна карантина.

  Виж още
 • „България Еър“ стартира промоционална кампания с ексклузивни цени и гъвкави условия по директните си международни полети

  Най-ниски са цените за пътуванията между София и Атина – 59 евро в посока, a 69 евро струват тези за Виена. До Берлин пасажерите на националния превозвач могат да стигнат срещу 79 евро, до Франкфурт – 89 евро, а до Цюрих – само за 109 евро.

  Виж още
 • От 8 ноември полетите на „България Еър“ до/от Берлин ще се изпълняват от новото летище Бранденбург

  Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 8 ноември 2020 г. всички полети на „България Еър“ до и от Берлин ще се изпълняват от новото централнo летище Бранденбург „Вили Бранд“ (BER).

  Виж още
 • Важна информация за пътуващите до Германия

  С цел да не се получават струпвания при пристигане в Германия, молим всички пътници на „България Еър“ до Франкфурт и Берлин да изтеглят и попълнят преди полет необходимите декларации за влизане в Германия. Може да видите пълната информация тук:

  Виж още
Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече