• Рекордният 5-милионен пътник кацна на летище София с България Ер

  Ръководството на летище София подари на късметлийката кошница с цветя и ваучер на стойност 150 евро за пазаруване в магазините на аеропорта, а изпълнителният директор на авиокомпанията ѝ връчи златна карта с привилегии при пътуване с България Ер

  Виж още
 • Над 27 000 места на по-ниски цени пусна България Ер

  Благодарение на специалната есенна кампания за пътниците може да закупите билети до 20 дестинации по най-ниските тарифи на авиокомпанията и да ги използвате с период на пътуване до 15 декември.

  Виж още
 • Важно уточнение относно България Ер

  Във връзка с поредния случай, в който името на България Ер, бе объркано с това на авиокомпания Bulgarian Air Charter, искаме да уточним, че въпреки сходството в имената, националният превозвач България Ер (Bulgaria Air) е отделна авиокомпания, която няма нищо общо с Bulgarian Air Charter.

  Виж още
 • България Ер - в топ 10 на най-предпочитаните работодатели сред студентите в България

  Националният превозвач е в челната десетка на най-предпочитаните работодатели сред студентите в България. Това стана ясно от резултатите на националното проучване Graduate Survey.

  Виж още
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече