Картата Visa Platinum от Централна Кооперативна Банка е Вашата гаранция за първокласно обслужване и специално отношение. С картата можете да ползвате изключителни привилегии и отстъпки навсякъде по света. Visa Platinum e с много изгодни финансови условия, издава се само на VIP клиенти, след специално одобрение от банката.

Отстъпки от България Еър:

  • Получавате 5% отстъпка от пълната стойност на самолетния билет при закупуването му с карта Visa Platinum в България или чрез сайта на авиокомпанията www.air.bg. При покупката заплащате пълната стойност на самолетния билет, а отстъпката ще получите обратно по Вашата карта под формата на Cash back;
  • Безплатен достъп до бизнес салоните на летищата – насладете се на спокойствие и удобство в бизнес салоните на летищата, до които България Еър е опериращ превозвач. Необходимо е да представите Вашата карта, когато се регистрирате за полета на България Еър и ще получите покана за бизнес салона;
  • Получавате допълнително 5% отстъпка с карта Visa Platinum при покупка на стоки на борда на самолетите;
  • Безплатен превоз на два багажа, всеки с тегло до 23 кг. на всеки директен полет опериран от България Еър. За да се възползвате от това предимство, е необходимо да резервирате билета си в съответната класа, позволяваща чекиран багаж, да представите Вашата карта Visa Platinum и правото на безплатен превоз на два багажа ще бъде отбелязано на билета Ви. Ако имате нужда от съдействие или правото на допълнителен багаж не е отразено на билета Ви, ни се обадете в центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 40 20 400 или callfb@air.bg. Ние ще се погрижим за всичко!

За допълнителна информация за карта Visa Platinum:

Посетете сайта на ЦКБ, позвънете на телефон *5050 или +359 2 92 66 500, можете да ни пишете на адрес: cards@ccbank.bg

 

Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече