Внимание Обновена: „България Еър“ с промени в разписанието на полетите си

Европа Ларнака

Economy Class PromotionalEconomy Class SaverEconomy Class FlexibleBusiness Class Executive
Класа Икономична Икономична Икономична Бизнес
Промяна на дата Разрешено, с такса EUR 50
Разрешено,
с такса EUR 30


Разрешено, без такси


Разрешено, без такси

Анулация на билет преди
излитане
Не е разрешено Разрешено,
с такса EUR 30

Разрешено, без такси

Разрешено, без такси
Анулация на билет след
излитане
Не е разрешено Не е разрешено Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Неявяване за полет Разрешено,
с такса EUR 30
Разрешено,
с такса EUR 30
Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Детско намаление Не е разрешено 33% 33% 33%
Намаление за бебе 90% 90% 90% 90%
Чекиран багаж 1 брой до 23 кг. 2 броя до 23 кг. всеки 2 броя до 23 кг. всеки 2 броя до 32 кг. всеки
Ръчен багаж 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см
Промяна на име Не е разрешено Не е разрешено Не е разрешено Не е разрешено
Храна Включена Включена Включена Включена

* Възможни са изключения от посечените условия.

Моля запознайте се с пълните условия на конкретната тарифа по време на процеса на резервиране, стъпка 2, секция “Условия за закупуване”

  • Моля, свържете се с Call Center на България Ер на +359 2 40 20 400, или ни пишете на callfb@air.bg, или посетете най-близкия от нашите офиси до Вас за всички допълнителни услуги, които не са представени в таблицата по-горе, но могат или представляват интерес за Вас, както и за въпроси свързани с условията за превоз между България Ер и нейните партньори или за всички други възникнали въпроси.
  • Моля, имайте предвид, че не е възможно да направите резервация за непридружено дете, както и за превоз на домашен любимец от нашата интернет страница. За подобни искания, моля, свържете се с нашия Call Center на посочените в предходната точка детайли за контакт, или посетете най-близкия до Вас офис на България Ер.
  • Притежателите на кобрандирани кредитни карти на Централна Кооперативна Банка и България Ер, златните членове на програмата за лоялни клиенти на България Ер FLY MORE, както и членовете на бонусната програма ЦКБ КЛУБ ще трябва да се свържат с Call Center на България Ер или посетят най-близкия до тях офис на авиокомпанията, за да им бъде преиздаден билета който първоначално са закупили, за да имат. възможност да се възползват от полагащата им се безплатна опция за 2 броя полагаем багаж.
  • Наличието на карти ЦКБ Клуб, ЦКБ България ЕР Кобрандирана и Златна карта по програма Лоялни клиенти не дава право на безплатен багаж по тарифа без багаж (Hand baggage only).
  • В случай, че се интересувате от по-детайлна информация по условията на нашите тарифи, моля обърнете внимание на условията по закупуване на билета (purchase conditions).
Наличието на карти ЦКБ Клуб, ЦКБ България ЕР Кобрандирана и Златна карта по програма Лоялни клиенти не дава право на безплатен багаж по тарифа без багаж (Hand baggage only)