Внимание Септември е тук с -20% отстъпки за всеки втори закупен билет от „България Еър“. Разбери повече тук.

Европа Ларнака

Economy Class PromotionalEconomy Class SaverEconomy Class FlexibleBusiness Class Executive
Класа Икономична Икономична Икономична Бизнес
Промяна на дата Разрешено, с такса EUR 50
Разрешено,
с такса EUR 30


Разрешено, без такси


Разрешено, без такси

Анулация на билет преди
излитане
Не е разрешено Разрешено,
с такса EUR 30

Разрешено, без такси

Разрешено, без такси
Анулация на билет след
излитане
Не е разрешено Не е разрешено Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Неявяване за полет Разрешено,
с такса EUR 30
Разрешено,
с такса EUR 30
Разрешено, без такси Разрешено, без такси
Детско намаление Не е разрешено 33% 33% 33%
Намаление за бебе 90% 90% 90% 90%
Чекиран багаж 1 брой до 23 кг. 2 броя до 23 кг. всеки 2 броя до 23 кг. всеки 2 броя до 32 кг. всеки
Ръчен багаж 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см 1 брой до 10 кг. и размери - 55x40x23 см/сумарна дължина 118 см
Промяна на име Не е разрешено Не е разрешено Не е разрешено Не е разрешено
Храна Включена Включена Включена Включена

* Възможни са изключения от посечените условия.

Моля запознайте се с пълните условия на конкретната тарифа по време на процеса на резервиране, стъпка 2, секция “Условия за закупуване”

  • Моля, свържете се с Call Center на България Ер на +359 2 40 20 400, или ни пишете на callfb@air.bg, или посетете най-близкия от нашите офиси до Вас за всички допълнителни услуги, които не са представени в таблицата по-горе, но могат или представляват интерес за Вас, както и за въпроси свързани с условията за превоз между България Ер и нейните партньори или за всички други възникнали въпроси.
  • Моля, имайте предвид, че не е възможно да направите резервация за непридружено дете, както и за превоз на домашен любимец от нашата интернет страница. За подобни искания, моля, свържете се с нашия Call Center на посочените в предходната точка детайли за контакт, или посетете най-близкия до Вас офис на България Ер.
  • Притежателите на кобрандирани кредитни карти на Централна Кооперативна Банка и България Ер, златните членове на програмата за лоялни клиенти на България Ер FLY MORE, както и членовете на бонусната програма ЦКБ КЛУБ ще трябва да се свържат с Call Center на България Ер или посетят най-близкия до тях офис на авиокомпанията, за да им бъде преиздаден билета който първоначално са закупили, за да имат. възможност да се възползват от полагащата им се безплатна опция за 2 броя полагаем багаж.
  • Наличието на карти ЦКБ Клуб, ЦКБ България ЕР Кобрандирана и Златна карта по програма Лоялни клиенти не дава право на безплатен багаж по тарифа без багаж (Hand baggage only).
  • В случай, че се интересувате от по-детайлна информация по условията на нашите тарифи, моля обърнете внимание на условията по закупуване на билета (purchase conditions).
Наличието на карти ЦКБ Клуб, ЦКБ България ЕР Кобрандирана и Златна карта по програма Лоялни клиенти не дава право на безплатен багаж по тарифа без багаж (Hand baggage only)