Внимание Правителството на Великобритания въвежда нови мерки за влизане в и преминаване през страната. Повече информация тук:

Австрия

Летище виж на карта

Виена

Адрес: Vienna International Airport, Schwechat, Austria

Разписание на полети до Виена

Офис

Виена (Vienna) е столица и най-големият град в Австрия, както и една от деветте провинции в страната. Разположена е на двата бряга на река Дунав. Символите на Виена са булевардът Рингщрасе, дворецът Хофбург, домът Хундертвасер, кметството на Виена, Дунавската кула във Виена, Пратерът, Виенската опера, дворецът Белведере, Музикферайн, като някои от тези забележителности се намират около булеварда. Градът е успял да обедини историческото си наследство с духа на нашето съвремие.
Ако посетите Виена през май или юни ще станете свидетели на някой от най-известните и запомнящи се културни фестивали – Международния музикален фестивал и Джаз фестивала Виена, а през юли и август – Музикалния филмов фестивал.

Официален език: немски

Официална валута: евро (EUR)

Часова зона: GMT+1. Часовата разлика с България е 1 час назад.

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага самолетни билети за директни полети до Виена до международно летище Виена на 20 км от центъра на града. От летището към града пътуват влак и експресен  автобус.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече