България

Летище виж на карта

Варна

Адрес: Airport - Varna, Varna, Bulgaria

Разписание на полети до Варна

Офиси

 • Офис Летище

  Аерогара Варна, Терминал 2, Заминаващи
  Отваря 2 часа преди полет
  Тел.: +359 52 573 321
  Fax: +359 52 501 039
  E-mail: varna@air.bg

  • Градски офис

   гр. Варна, бул.Осми приморски полк №55
   понеделник - петък: 09:00 до 17:30 ч. Обедна почивка: 12:30 – 13:30 ч. На 01, 03, 04 и 06 Май – 10:00 до 17:00 ч.
   Тел.: +359 52 65 11 01
   E-mail: varna_city@air.bg

  Варна – морската столица на България. Местните живеят с думите на Хемингуей: "Всичко, което е далеч от морето, е провинция" и когато се разходиш из Варна - разбираш защо варненци толкова много се гордеят с града си. Една разходка в красивия Приморски парк е достатъчна, за да се влюбиш във Варна. Шумът на морето, галещият бриз и сянката на вековните дървета са като извадени от приказка.

  Започни разходката си там, но не пропускай да посетиш и Варненската катедрала "Успение Богородично". Очарователната архитектура и величествеността на този храм ще те оставят без думи. Продължи разходката си в Археологическия музей, където можеш да се потопиш в дълбоката история на Варна. Очакват те още ботаническата градина и Мостът на желанията.

  След културните изживявания е време да се отпуснеш и на морския бряг. Във Варна и околността можеш да откриеш прекрасни плажове, на които да се насладиш на слънцето и красивите вълни на Черно море. За любителите на активните спортове има и много възможности за сърфинг, кайтинг и джет-ски.

  Ако пък идваш тук за нощния живот и кулинарните изживявания - това е правилното място за теб. Варна има богата кулинарна сцена с местни и световни специалитети, както и активен нощен живот, на който може да се отдадеш до зори. А ако веднъж посрещнеш изгрева във Варна, ще се връщаш отново и отново.

  Официален език: български

  Официална валута: Лев (BGN)

  Часова зона: GMT+2

  Транспорт: Летището се намира само на 7 км от центъра на града и можеш да стигнеш до него с автобус 409.  Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече