Внимание Великобритания въвежда изискване за предоставяне на отрицателен Covid-19 тест.

Чехия

Летище виж на карта

Прага

Адрес: PRG, Prague 6, Czechia

Разписание на полети до Прага

Прага (Prague) е столица и най-големият град в Чехия. Чешката столица е разположена в западната част на страната, на бреговете на р. Вълтава. Познат като града на 100-те кули, Прага е признат за един от най-красивите в света и е един от най-посещаваните в Европа. Многобройните исторически, културни и архитектурни забележителности привличат над 4 милиона туристи годишно.
Причините да се посети Прага са многобройни. Някои от най-известните обекти включват Замъка на Прага, Карлов мост, Площада на стария град, Музея за декоративни изкуства, Танцуващата къща, замъка Вишеград и др.
Освен с приказната си коледна украса, Прага може да Ви впечатли и през лятото със своите фестивали на музиката и театралното изкуство.

Официален език: чешки

Официална валута: Чешка крона (CZK)

Часова зона: GMT+1. Часовата разлика с България е 1 час назад.

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага самолетни билети за директни полети до Прага, до летище Рузине (PRG), на 20 км северозападно от центъра на града. Може да се възползвате от метро, за да стигнете до центъра на града.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече