Внимание Важно: Нови изисквания за влизане в България, валидни от 29.01.2021г.

Испания

Летище виж на карта

Палма де Майорка

Адрес: Palma Mallorca Airport, Palma, Spain

Разписание на полети до Палма де Майорка

Остров Майорка (Mallorca или Majorca) е най-големият от Балеарските острови, разположени в Средиземно море и част от територията на Испания. Палма де Майорка е най-огромният град на острова и столица на автономната област на Балеарските острови.
Палма де Майорка е сред най-известните морски дестинации и курорти. Градът предлага и много други туристически забележителности, архитектурни обекти и паметници на културата. Един от символите на града е катедралата Ла Сеу, която е построена в готически стил. Интересно място за посещение е Старият град, където архитектурата е с изявено арабско влияние.

Официален език: испански и каталонски

Официална валута: Евро (EUR)

Часова зона: GMT +1. Часовата разлика с България е 1 час назад.

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага самолетни билети за директни полети до Палма де Майорка.  Автобусите и влаковете са основните видове транспорт в града. Можете да се повозите и на специалния туристически автобус, който минава през основни забележителности в града.

Разгледайте директните полети на „България Еър“ и до други градове в Испания - Мадрид, Барселона и Малага.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече