Испания

Летище виж на карта

Палма де Майорка

Адрес: Palma Mallorca Airport, Palma, Spain

Разписание на полети до Палма де Майорка

Палма де Майорка те очаква с неповторима красота, богата история и безкрайни възможности за почивка и развлечения. Започни с разходка из старинните улици в историческия център на града, където ще откриеш прекрасни площади и впечатляващи сгради. Не пропускай да посетиш впечатляващата готическа катедрала "Санта Мария" (която местните наричат "Ла Сеу") и да видиш отблизо нейната невероятна архитектура. Посети замъка "Белвер", а след това и музеите в града, където ще откриеш вълнуващи колекции от съвременно изкуство, включително произведения на Пикасо, Миро и Дали. Гмурни се и в богатия подводен свят на един от най-големите аквариуми в Европа, където те очакват над 700 вида подводни обитатели.

Няма как да не отидеш и на някой от красивите плажове, които ще откриеш тук. Палма де Майорка разполага с привлекателни плажни зони, където да се насладиш на златистия пясък, топлите води и слънчевия блясък. За любителите на водните спортове има възможности за ветроходство, каякинг и подводно гмуркане.

Палма де Майорка е място за почивка, кулинарни изкушения и мечтан нощен живот. В града ще откриеш купища ресторанти, барове и клубове с местна и международна кухня. А ако искаш да опиташ нещо наистина местно и традиционно - поръчай си "собрасада" или сладкиша "енсаймада".

Палма де Майорка съчетава в себе си красота, история и развлечения. А сега можеш и ти да се потопиш в тази магия само с един директен полет на „България Еър“.

Официален език: испански

Официална валута: Евро (EUR)

Часова зона: GMT+1

Транспорт: Летището се намира на 10 км от центъра на града и можеш да стигнеш до него с автобус, който тръгва от летището на всеки 15 минути и спира в сърцето на града. Оттам можеш да пътуваш с градските автобусни и трамвайни линии.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече