Внимание Гъвкави възможности за Вашето пътуване с България Еър. Повече информация тук:

Русия

Летище виж на карта

Москва летище Шереметиево

Адрес: Sheremetyevo Airport, Khimki, Moscow Oblast, Russia

Разписание на полети до Москва

Офиси

 • Градски офис

  Москва, ул. Кузнецкий мост 3, 125009, Русия
  понеделник - петък: 09:00-18:00, обедна почивка: 13:00 - 14:00.
  Тел.: +7 49 5789 9607
  E-mail: ticketmow@air.bg moscow@air.bg

  • Офис летище

   Летище Шереметево, Терминал F, ет.2, каса 17 и 20
   Отваря 2 часа преди полет
   E-mail: svoapfb@mail.ru

  МОСКВА

  Руската столица (Moscow) е разположена на бреговете на река Москва, като мащабите на града са огромни – по направлението изток-запад диаметърът му е около 40 км, а по север-юг – над 52 км. Москва е невероятна комбинация от древно и модерно, а космополитният й дух грабва моментално.

  Най-вероятно ще започнете разходката си от емблематичното московско метро с мраморни станции и пищни полилеи – любопитен факт е, че галериите му са най-красивите в света, като от над 200 станции 44 са признати за обекти на културното наследство.

  Продължете към Червения площад и прекрасната Александровската градина до него, минете и поне по няколко от великолепните мостове на река Москва, които са близо 40, а реката се раклонява в множество канали из цялата руска столица.

  Кремъл ви очаква – тук е площадът с най-голямата камбана в света, пълно е с културно-исторически паметници и главозамайващи съкровища. Отделете време и на приказните московски катедрали, на музея за изящни изкуства Пушкин, на Третяковската галерия с най-голямата колекция от руско изкуство в света, защо не и на музея на космонавтиката. Къщите-музеи на известни руски личности и къщите-книжки в района Арбат също вълнуват, а да се гледа представление в Болшой театър е сбъдната мечта.

  В Москва е и една от най-старите зоологически градини в света, с над 1000 животински вида, разположена в самия център на града.
  Освен с черен хайвер, шампанско и водка, този неповторим град се слави и с изключително разнообразие от вкусна храна и зашеметителен нощен живот – впускайте се в приключението! А ако посетите Москва през юни или юли, ще станете част от Международния фестивал на електронната музика Пространство, който се провежда на открито.

  Официален език: руски

  Официална валута: Рубла (RUB)

  Часова зона: GMT +03 . Часовата разлика с България е 1 час напред.

  Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага самолетни билети за директни полети до международно летище  "Шереметиево" (SVO ) в Москва. Повечето международни полети пристигат на Терминал 2 или на новия Терминал С. Московското метро е едно от най-красивите в света и най-натовареното. Структурата на метрото е радиална – т.е. от центъра тръгват лъчи към краищата на града. Цената на единичен билет е 28 рубли.  Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече