Катар

Летище виж на карта

Доха

Адрес: Doha International Airport, Doha, Qatar

Разписание на полети до Доха

Доха е бързоразвиващ се град с модерна архитектура, което обаче не му пречи да е пазител на своите традиции и култура. Тук е мястото, където Изтокът и Западът се срещат и съчетават техните уникални качества.

Градът е дом на много впечатляващи архитектурни съоръжения като Катарския музей на изкуствата, изкуственият остров "Перлата на Катар" и най-високата кула в Катар - "Aspire Tower". В Доха има и много паркове, които предлагат място за спокойствие и отдих. Там можеш да се насладиш на красиви гледки и разходка сред многобройни декоративни растения. Отбий се и до стария град на Доха, където можеш да се запознаеш с богатата култура и история на региона.

Не забравяй да посетиш още университета на Катар и старинната крепост Ал Куут. За децата пък ще е истинско удоволствие да посетят парка "Кралството на Аладин". За истинска лятна почивка можеш да посетиш и някой от страхотните плажове като 

Лусейл. Там може да поплуваш и да се отдадеш на водни спортове или просто да се разходиш по красивия пясък.

От богатата история до съвременната архитектура и вкусната храна, Доха предлага нещо за всеки вкус. Градът се развива постоянно и предлага нови забележителности и преживявания на всеки ъгъл. А сега можеш да стигнеш до него и само с един директен полет с „България Еър“.

Официален език: арабски

Официална валута: Риал (QAR)

Часова зона: GMT+3

Транспорт: Летището се намира на 14 км от центъра на града. Градският транспорт включва автобуси и изключително модерни метро линии.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече