България

Летище виж на карта

Бургас

Адрес: Burgas Airport, Burgas, Bulgaria

Разписание на полети до Бургас

Бургас е един от най-големите градове в България. Разположен на брега на Черно море в Бургаския залив, той е и административен център на едноименната област.
Наред с добрите си транспортни връзки, излаза на море, развита промишленост и едновременно с това – съхранена история, Бургас днес е и привлекателна дестинация за туристите. Градът и регионът предлагат разнообразни възможности за туризъм – морски, културен туризъм с множеството музеи и културни обекти, балнео и СПА, орнитоложки, винен туризъм. Сред  забележителностите, които да не пропускате по време на престоя си, са: Морската градина, Регионален исторически музей – Бургас, Художествена галерия „Петко Задгорски“, Къща-музей "Петя Дубарова", Паметникът на освободителите, Етнографският музей и др.

Официален език: български

Официална валута: Лев (BGN)

Часова зона: GMT +02

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага изгодни самолетни билети до Бургас. От летище Бургас до центъра на града може да се придвижите с автобус или такси. Градът е отправна точка до цялото българско южно Черноморие, както и до известните курорти Несебър и Слънчев бряг.

Разгледайте директните полети на „България Еър“ и до други градове в България - София и Варна.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече