Внимание Великобритания въвежда изискване за предоставяне на отрицателен Covid-19 тест.

Холандия

Летище виж на карта

Амстердам

Адрес: Amsterdam Airport Schiphol, Evert van de Beekstraat, Netherlands

Разписание на полети до Амстердам

Столицата на Холандия впечатлява с исторически забележителности, динамичен начин на живот и нечувана либералност. Амстердам е прекрасно място и дестинация за разходки и само на един самолетен полет разстояние.
Дори да се изгубите из мрежата от канали и тесни улици, не се притеснявайте – насладете са на великолепната архитектура, продавачите на лалета, уличните музиканти и дори на тълпите от хора, които носят уникалния дух на Амстердам.
За да бъдете напълно удовлетворени от посещението си в града, е задължително да посетите поне няколко музея като Музея на Ван Гог, Националния музей, Къщата Ане Франк, Ермитажа – клон на прочутия Ермитаж в Санкт Петербург, Музея на Мадам Тюсо. По време на своята разходка препоръчваме да посетите и квартала с „Червените фенери“ – Де Вален, площад Дам с Кралския дворец и др.
Вечерта в Амстердам задължително се отбийте в някоя от „Къщите за дегустация” (Proeflokalen) или в едно от „Кафявите кафета (Brown Café or bar) в стария център на града.

Официален език: холандски

Официална валута: Евро (EUR)

Часова зона: GMT +1. Часовата разлика с България е 1 час назад.

Транспорт: Авиокомпания България Еър предлага изгодни самолетни билети за директни полети до Амстердам до летище "Шипхол" (Amsterdam Airport Schiphol) – петото най-голямо летище в Европа. Намира се на 20 км от града. Можете да стигнете до него с автобус или влак. Най-разпространеният обществен транспорт в Амстердам е трамваят. Автобусите и метрото в града обслужват по-далечните спирки. За да се придвижвате с градския транспорт, задължително трябва да се снабдите с OV-чип карта.Резервирай билет

Банери
Банери
Банери

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ПОКОРИ ВЪРХОВЕТЕ С България Еър

Вземете безплатно своята ски/сноуборд екипировка на всички директни полети, оперирани от България Еър.

Виж повече