Sky shop

Уважаеми дами и господа,

Благодарим ви, че избрахте да пътувате с нашата авиокомпания!
Имаме удоволствието да ви предложим богат асортимент от продукти, внимателно подбрани специално за вас - пътниците на България Ер. През този сезон имате шанса да закупите любимите си аромати и подаръци за вашите близки на изключително атрактивни цени. Качеството на продуктите е гарантирано от производителите на световноизвестните марки.
Нашият кабинен състав с удоволствие ще ви помогне да направите своя избор.

Sky Shop ви предлага и една наистина ексклузивна услуга: можете да направите своята поръчка на даден артикул предварително, за да сте сигурни, че той ще бъде доставен на борда и запазен специално за вас. Заявката може да бъде направена онлайн на сайта на България Ер на адрес: www.air.bg или на е-mail: dutyfree@air.bg. Тази услуга не изисква предварително заплащане и е безплатна, но е желателно да бъде извършена до 24 часа преди полета.

Всички цени, посочени в настоящия каталог, са за един артикул и са в евро. Приемат се плащания и в други валути като BGN, GBP, USD и CHF. Информация за точната сума на покупката може да получите непосредствено преди закупуване на стоката, като курса се определя съгласно последно направена актуализация от България Ер за фиксинга на БНБ. Приемат се плащания и с кредитни карти - MasterCard и VISA. Максималната сума при покупка с кредитна карта на един пътник е 200 €. При покупка с кредитна карта е необходимо да се представи документ за самоличност.

Забележка!
Моля, запознайте се с правилата за внос, валидни за вашата дестинация и по-специално за тютюневите изделия и алкохол.

Обозначения на част от стоките:
EU (европейски) - продажба само на полети до страни от ЕС
DF (безмитни) – продажба само на полети до страни извън ЕС

 

Държави-членки на ЕС 

Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Холандия, Чешка република, Швеция.

За съжаление понякога е възможно да не намерите някои от продуктите поради изчерпване на количествата или ограниченото пространство на борда.
Моля, приемете нашите извинения!
Моля да имате предвид, че закупени стоки не могат да бъдат заменяни или връщани на борда. За допълнителна информация относно гаранционните условия и за предявяване на рекламации, бихте могли да ни пишете на следния адрес: “България Ер”, Летище София, бул. “Брюксел” 1, 1540 София, за отдел “Безмитно Валутна Търговия” или на е-mail: dutyfree@air.bg

Очакваме вашите коментари, предложения и възражения на е-mail: dutyfree@air.bg

Как оценявате информацията на нашата интернет страница?

Благодарим Ви