Условия

„България Ер” предлага на своите бизнес клиенти уникалната възможност да поръчат полет, съобразен изцяло с тяхната бизнес-програма и да пътуват в непозната досега атмосфера на лукс, сигурност и комфорт.

Сега това е възможно благодарение на новия бизнес самолет на „България Ер”, AVRO RJ70, произведен във Великобритания и специално модифициран от производителя през 2008 г., за да отговаря на най-високите световни стандарти за извършване на бизнес полети.

В просторния салон на самолета са разположени 26 кресла от най-висок клас, разделени в две основни помещения: дневна, оборудвана с 42’’ плазмен монитор, два 23’’ LCD монитора, съраунд аудио система и два телефона за сателитна връзка, а също и помещение за пътуване, оборудвано с три LCD монитора и индивидуални аудио системи. На борда на самолета е осигурен постоянен Wi-Fi достъп до Интернет и захранване за мобилни компютри. Самолетът разполага с уникална система за осветление в различни цветове, в зависимост от предпочитанията на пътниците.

На борда се предлагат специални селекции от напитки, а храната се приготвя от гурме-майстори, работещи в най-престижни български ресторанти.

За какво можете да използвате бизнес - самолет?
Бизнес-полети: полети по предварителна заявка, в атмосфера на релаксация, лукс и комфорт, изпълнявани по разписание, съобразено с нуждите на клиента, без ограниченията на редовните самолетни превози. Освен удобство и спестяване на ценно време,  този тип полети предлагат и престижа, особено необходим при пътувания за преговори с големи корпоративни клиенти.

Частни полети: възможностите, които предлага бизнес-самолетът са наистина много и до голяма степен зависят от въображението на клиента. Освен луксозен превоз от една до друга дестинация, самолетът може да бъде използван за впечатляващи и незабравими делови обеди, вечери, преговори или бизнес-презентации във въздуха; едночасов или двучасов полет може да бъде предложен като подарък на приятели или като мотивиращо възнаграждение за служители; при определени условия е възможно изпълнението на обзорни полети на територията на страната.

Всеки клиент може да заяви бизнес полет online, като попълни заявка с първоначална информация или като се свърже с екипа на „България Ер”:


Тел.: + 359 2 40 20 309
Факс : + 359 2 984 02 43
и-мейл : charter@air.bg

LZ_TIM

inside_1
inside_3
inside_4
inside_5